Menu
Menuen på Højmølle Kro er lavet efter sæsonens råvarer, med primær inspiration i det ny-nordiske køkken
à la carte
Denne menu er gældende fra start maj til slut juni.
CEVICHE // 120,-
Sæsonens hvide fisk – Agurk – Æble – Citroncreme – Karse
OKSE TATAR // 120,-
Syltede forårsløg – Brændt purløgscreme – Grønne asparges – Havesyre – Rugknas
KAMMUSLING // 120,-
Luftig ærtesauce – Syltede stikkelsbær – Græskarkerner – Friske urter
–
STEAK AF CHOCO OKSE // 295,-
Grillede nye løg – Persille kartoffel creme – Brændt purløgssauce – Urtesmør
SÆSONENS FISK // 235,-
Grillede Grønne asparges – Ærter – Syltede løg – Ramsløgssauce
DUROC GRIS // 225,-
Tomat BBQ – Grillede spidskål – Timians sauce – Friske urter
ASPARGES // 220.-
Smørstegte hvide asparges – Rejer – Syltede citronskal – Sauce musselin – Dild
DAGENS RET (Mandag-onsdag) // 145,-
Spørg tjeneren
Tilkøb: Urtekartofler eller Sprød salat + 25,-
Pommes frittes med bearnaisemayo +45,-
BØRNE RETTER // 125,-
Hjemmelavet paneret fisk – Grønt – Sprøde pommes frites
Hjemmelavet paneret kylling – Grønt – Sprøde pommes frites
–
”YMER MED YMERDRYS” // 85,-
Ymer mousse – Kaffe creme – Æble kompot – Ymer drys
CHOKOLADE PARFAIT // 95,-
Rabarberkompot – Malt jord – Brændt hvid chokolade – Timian
3 DANSKE OSTE // 115,-
Kompot – Honning nødder – Hjemmelavet knækbrød