Aftenmenu

Aftenmenuen på Højmølle Kro er lavet efter sæsonens råvarer, med primær inspiration i det ny-nordiske køkken

Aftenmenu på Højmølle Kro

 

MENU-KORT FOR PERIODEN: D.29/11 – 21/12-24
ÅRETS SIDSTE MENUKORT

3 retters menu med Fisk eller Vegetar som hovedret // 455.-

3 retters menu med Okse eller And som hovedret // 495.-

Forret:

CARPACCIO // 120.-
Carpaccio på sashi okse – Sprød boghvede – Creme på forårets ramsløg – Syltede porrer

LØGTÆRTE // 120.-
Sprød tærte – Karamelliseret løg kompot – Sauce på vesterhavsost – Blød timian 

Hovedret:

STEAK AF “CHOKO-OKSE” // 315.-
Choko-okse – Saltbagt selleri – Sauce på rødvin og peber – Porre – Ristede hasselnødder 

ANDEBRYST // 315.-
Rosa stegt andebryst – Saltede solbær – Rødbeder – Sauce på and og æble 

BRØDSTEGT KULMULE // 265.-
Kulmule stegt på brød – Sauce nage – Grønkål – Selleripure 

VEGETAR // 225.-
Smørstegte rødbeder – Grønkål – Selleripure – Sauce nage 

Der medfølger en kartoffel-servering til hovedretterne.


Dessert:

HØJMØLLE’S CHURROS // 115.-
Churros – Appelsin og stjerneanis-sukker – Salt karamel – Yoghurtis 

FINANCIER // 115.-
Mandelkage – Kirsebærkompot – Vanilje mousse – Rød melde

3 DANSKE OSTE // 120.-
Ost – Kompot – Honning Nødder – Hjemmelavet knækbrød

 


Pris for retterne enkeltvis efter “//”,
hvis der ikke ønskes 3 retter.

 

Vi serverer også børneretter (til børn) hvis efterspurgt.

Mandag-onsdag har vi også “Dagens Ret” // 145,-
Oversigt over kommende uges “Dagens Ret” kan findes på vores Facebook og Instagram hver søndag.