Aftenmenu
Aftenmenuen på Højmølle Kro er lavet efter sæsonens råvarer, med primær inspiration i det ny-nordiske køkken
Aftenmenu på Højmølle Kro
MENU-KORT FOR PERIODEN: D.29/11 – 21/12-24
ÅRETS SIDSTE MENUKORT
3 retters menu med Fisk eller Vegetar som hovedret // 455.-
3 retters menu med Okse eller And som hovedret // 495.-
Forret:
CARPACCIO // 120.-
Carpaccio på sashi okse – Sprød boghvede – Creme på forårets ramsløg – Syltede porrer
LØGTÆRTE // 120.-
Sprød tærte – Karamelliseret løg kompot – Sauce på vesterhavsost – Blød timian
Hovedret:
STEAK AF “CHOKO-OKSE” // 315.-
Choko-okse – Saltbagt selleri – Sauce på rødvin og peber – Porre – Ristede hasselnødder
ANDEBRYST // 315.-
Rosa stegt andebryst – Saltede solbær – Rødbeder – Sauce på and og æble
BRØDSTEGT KULMULE // 265.-
Kulmule stegt på brød – Sauce nage – Grønkål – Selleripure
VEGETAR // 225.-
Smørstegte rødbeder – Grønkål – Selleripure – Sauce nage
Der medfølger en kartoffel-servering til hovedretterne.
Dessert:
HØJMØLLE’S CHURROS // 115.-
Churros – Appelsin og stjerneanis-sukker – Salt karamel – Yoghurtis
FINANCIER // 115.-
Mandelkage – Kirsebærkompot – Vanilje mousse – Rød melde
3 DANSKE OSTE // 120.-
Ost – Kompot – Honning Nødder – Hjemmelavet knækbrød
Pris for retterne enkeltvis efter “//”,
hvis der ikke ønskes 3 retter.
Vi serverer også børneretter (til børn) hvis efterspurgt.
Mandag-onsdag har vi også “Dagens Ret” // 145,-
Oversigt over kommende uges “Dagens Ret” kan findes på vores Facebook og Instagram hver søndag.