Frokostmenu

SMØRREBRØD:

 

VARMRØGET MAKREL // 95,-

Radiser – Urtecreme – Sprød kartoffel – Eddike pulver 

 

OKSE TATAR // 105,-

Okse tatar – Skole agurk – Syltede agurk – Estragoncreme – Røget mandler

 

SMILENDE ÆG // 95,-

Håndpillede rejer – Ærtecreme – Rugknas – Dild – Karse 

  

KARTOFFEL // 85,- 

Revet karamelsten – Karamelliseret løg creme – Syltede løg – Karse  

 

CHRISTIANSØ SILD // 95,-

Persille creme – Græskarkerner – Syltede stikkelsbær – Friske urter 

 

SMØRSTEGT FISK // 105,- 

Grov kapers creme – Spidskål – Sennepsvinaigrette – Friske urter 

 

SMØRREBRØD TIL DE MINDSTE // 65,-

Æg og reje – Smørstegt fisk med remoulade – Kartoffel med mayonnaise  

 

                           DESSERT:                            

JORDBÆR // 115,-
Danske jordbær – Parfait på koldskål – Hyldeblomstcreme – Mynte

RØDGRØD // 115,-
Rødgrød – “Uartig fløde” – Havreknas – Citronverbena-olie

3 DANSKE OSTE // 115,-

Kompot – Honningnødder – Hjemmelavet knækbrød

UGENS KAGE // 55,-