Menu
Menuen på Højmølle Kro er altid lavet efter sæsonens råvarer, med inspiration i det ny-nordiske køkken
à la carte
Menuen er gældende fra D.1 Marts og frem til slut april.
SVAMPESUPPE // 110,-
Røget svampe – Brændt løgolie – Sylt fra hylden – Croutoner
OKSE TATAR // 120,-
Bagt tomat – Kapers – Persillecreme – Rugknas – Rød sennepskarse
CEVICHE // 120,-
Sæsonens hvide fisk – Tomat – Løvstikke – Glaskål – Karse
OKSE RIBEYE // 295,-
Bearnaisesauce – Urtesmør – Pommes frites
SÆSONENS FISK // 235,-
Persille blanquette – Flowersprout – Syltede citronskal – Citronmelisse
SVINENAKKE // 225,-
Sprøde svær – Rosenkål – Syltede porrer – Fermenteret pebersauce
GRILLEDE GULERØDDER // 210,-
Gulerodspure – Ristede valnødder – Syltede salatløg – Kapers – Brunet smør
DAGENS DANSKE RET (mandag-onsdag) // 145,-
Spørg tjeneren
Tilkøb: Kartoffelkompot eller Sprød salat + 25,-
TÆRTE // 85,-
Mørk chokoladeganache – Solbærkompot – Skovsyre
CHOKOLADE PARFAIT // 95,-
Brændt hvid chokolade – Sprød havre – Kvæde kompot – Timian
3 DANSKE OSTE // 115,-
Sæsonens kompot – Honning nødder – Sprødt
Børneretter // 125,-
Burger – Grønt – Sprøde pommes frites
Hjemmelavet nuggets – Grønt – Sprøde pommes frites
Menu fra d.3/5
CEVICHE // 120,-
Sæsonens hvide fisk – Agurk – Æble – Citroncreme – Karse
OKSE TATAR // 120,-
Syltede forårsløg – Brændt purløgscreme – Grønne asparges – Havesyre – Rugknas
KAMMUSLING // 120,-
Luftig ærtesauce – Syltede stikkelsbær – Græskarkerner – Friske urter
–
TYKSTEG AF CHOCO OKSE // 295,-
Grillede nye løg – Persille kartoffel creme – Brændt purløgs sauce – Urtesmør
SÆSONENS FISK // 235,-
Grillede Grønne asparges – Ærter – Syltede løg – Ramsløgs sauce
SVINENAKKE // 225,-
Tomat BBQ – Grillede spidskål – Timians sauce – Friske urter
GRILLEDE APARGES // 220.-
Smørstegte hvide asparges – Rejer – Syltede citronskal – Sauce musselin – Dild
DAGENS RET (Mandag-onsdag) // 145,-
Spørg tjeneren
Tilkøb: Urtekartofler eller Sprød salat + 25,-
Pommes frittes med bearnaisemayo +45,-
BØRNE RETTER // 125,-
Hjemmelavet paneret fisk – Grønt – Sprøde pommes frites
Hjemmelavet paneret kylling – Grønt – Sprøde pommes frites
–
”YMER MED YMERDRYS” // 85,-
Kaffe creme – Æble kompot – Ymer drys – Piskede cremefraiche
CHOKOLADE PARFAIT // 95,-
Rabarberkompot – Malt jord – Brændt hvid chokolade – Timian
3 DANSKE OSTE // 115,-
Kompot – Honning nødder – Sprødt