Nytårsmenu

Nytårsaften kan være forbundet en masse forberedelser og stress,
hvilket kan medføre at man er klar til tage natbrillerne på før
klokken slår 00:00.

Vi har sammensat en nytårsmenu hvor vi står for størstedelen af arbejdet,
så I kan nøjes med at tage beskyttelsesbrillerne på når rådhusklokkerne ringer!

Højmølle Kro’s 4 retters nytårsmenu

Forret:

Oksetatar, creme på madagaskarpeber, syltede porre, kartoffelchips, brøndkarse
Her medfølger surdejsbrød og trøffelsmør

Mellemret:

Let bagt torsk, sauce nage med grønt, selleripure, syltede perleløg og persilleolie

Hovedret:

Steak af choko okse, kartofler i lag med trøffelsmør, aromatisk sauce, smørstegte pastinakker med pastinakpure, vintersalat med persille vinaigrette 

Dessert:

Mini tærte med mørk chokolade ganache, hengemte brombær, brombærpure og guldstøv

Kransekage til klokken 00:00

Pris pr. person 595.-

Der medfølger guide til hvordan man tilbereder retterne.

Tilkøb:
Snackpakke med: 
4x Krustader med smørstegt jomfruhummer, karamelliseret løg mayo, syltede hvide asparges
4x gillardeau østers med peberrodsauce, brændt purløg og frisk agurk
250.-

Osteservering med 4 forskellige danske oste, kompot, sprødt og honningnødder
135.-

Ved afhentningen tilbyder vi også forskellige vine som kunne passe til menuen og selvfølgelig champagne til kransekagen!

VIGTIGT:
Grundet det forventede pres på køkkenet i forbindelse med nytårsmenuen, så har vi ikke mulighed for at tage forbehold for allergier eller særlige spisebehov.
På forhånd tak for forståelsen.

AFBESTILLING:
Afbestilling skal ske senest d.2/12-24.
Der vil ikke være refussion ved afbestilling efter nævnte dato.