Selskabsmenu
Vores selskabsmenuer er sæsonbetonede og lavet fra bunden.
Marts-april
Menu 1:
Ceviche af sæsonens hvide fisk – Radise crudite – Tomat – Persille-olie – Glaskål
Svampesuppe – Ristet gær – Salt bagt selleri – Brændt porre
Friteret svinenakke – Sprøde svær – Misocreme – Æblesyltede knoldselleri
Æblesorbet – Citronmelissecreme – Urtechokolade
465 kr. pr. person
Menu 2:
Stenbiderrogn – Sprød kyllingeskind – Creme fraiche sifon – Kærnemælks-pandekager
Confiteret kylling – Svampecreme – Sprød kartoffel – Urtesalat
Æblecrumble – Vaniljecreme – Knas
415 kr. pr. person
Menu 3:
Grillede gulerødder – Luftig rygeost – Ristede valnødder – Syltede salatløg
Okse cuvette – Pommes anna – Timiansauce
Brændt hvid chokoladeis – Vanilje crumble – Karamelliseret æblekompot
355 kr. pr. person
Menu 4:
Kartoffel porre-suppe – Bacon – Sprød kartoffel – Porreolie
Meunier stegt rødspætte – Kartofler – Persillesovs
Chokoladekage – Luftig kakao
355 kr. pr. person
Menuerne er eksl. drikkevarer, og aftales nærmere.
Vi tager forbehold for ændringer i menuen.