Dagens Ret

Mandag, tirsdag og onsdag serveres også “Dagens Ret” på Højmølle Kro.
Prisen er 145.-

Notér venligst i jeres bordbooking, hvis I ønsker Dagens Ret.
Dette sørger for at køkkenet har den rette mængde på dagen.

På denne side kan du finde oversigten over løbende måneds Dagens retter.

Dagens ret kan også bestilles som take away for op til 10 personer.
Ved take away bliver der pålagt et gebyr på 8.- for emballage og pose.
Dette kan gøres på opkald til: +4525669977

Dagens Ret Marts:

Uge 14:

Tirsdag d.1/4
Medister med kogte kartofler, rødkål, syltede agurker og sauce 

Onsdag d.2/4
Gammeldags oksesteg, glaserede perleløg, ribsgele kogte kartofler og skysauce 

Uge 15:

Mandag d.7/4
Kylling i karry med ris, og kål salat med saltede mandler og æble

Tirsdag d.8/4
Kylling danoise – Citronstegt kylling, rabarber kompot, syltede agurker, kogte kartofler og skysauce

Onsdag d.9/4
Boeuf stroganoff med kogte ris 

Uge 16:

Mandag d.14/4
Kalvefrikasse med forårsløg, gulerødder og kogte kartofler 

Tirsdag d.15/4
Krebinetter med stuvet grønt og kogte kartofler 

Onsdag d.16/4
Farseret porre med bagte rodfrugter, syltede agurker, kartofler og skysauce 

Uge 17:

Mandag d.21/4
Brændende kærlighed med syltede rødbeder

Tirsdag d.22/4
Helstegt rødspætte med persillesauce, kapers, brunet smør og kogte kartofler 

Onsdag d.23/4
Skipperlabskovs med frisk purløg, syltede rødbeder og lunt rugbrød

Uge 18:

Mandag d.28/4
Urtebagt laks med spidskålssalat, mormordressing, smørstegte kartofler og brændt citron 

Tirsdag d.29/4
Let bagt torsk med sennepssauce, syltede rødbeder, peberrod, sprød bacon og kogte kartofler 

Onsdag d.30/4
Højmøllens bøfsandwich – Hakkebøf med bløde løg, syltede rødbeder, syltede agurker, ristede løg, ketchup,
hjemmerørt remoulade, briochebolle og brun sovs

 

Privatliv
Højmølle Kro I/S

Nødvendige cookies