Dagens Ret
Mandag, tirsdag og onsdag serveres også “Dagens Ret” på Højmølle Kro.
Prisen er 145.-
Notér venligst i jeres bordbooking, hvis I ønsker Dagens Ret.
Dette sørger for at køkkenet har den rette mængde på dagen.
På denne side kan du finde oversigten over løbende måneds Dagens retter.
Dagens ret kan også bestilles som take away for op til 10 personer.
Ved take away bliver der pålagt et gebyr på 8.- for emballage og pose.
Dette kan gøres på opkald til: +4525669977
Dagens Ret Marts:
Uge 14:
Tirsdag d.1/4
Medister med kogte kartofler, rødkål, syltede agurker og sauce
Onsdag d.2/4
Gammeldags oksesteg, glaserede perleløg, ribsgele kogte kartofler og skysauce
Uge 15:
Mandag d.7/4
Kylling i karry med ris, og kål salat med saltede mandler og æble
Tirsdag d.8/4
Kylling danoise – Citronstegt kylling, rabarber kompot, syltede agurker, kogte kartofler og skysauce
Onsdag d.9/4
Boeuf stroganoff med kogte ris
Uge 16:
Mandag d.14/4
Kalvefrikasse med forårsløg, gulerødder og kogte kartofler
Tirsdag d.15/4
Krebinetter med stuvet grønt og kogte kartofler
Onsdag d.16/4
Farseret porre med bagte rodfrugter, syltede agurker, kartofler og skysauce
Uge 17:
Mandag d.21/4
Brændende kærlighed med syltede rødbeder
Tirsdag d.22/4
Helstegt rødspætte med persillesauce, kapers, brunet smør og kogte kartofler
Onsdag d.23/4
Skipperlabskovs med frisk purløg, syltede rødbeder og lunt rugbrød
Uge 18:
Mandag d.28/4
Urtebagt laks med spidskålssalat, mormordressing, smørstegte kartofler og brændt citron
Tirsdag d.29/4
Let bagt torsk med sennepssauce, syltede rødbeder, peberrod, sprød bacon og kogte kartofler
Onsdag d.30/4
Højmøllens bøfsandwich – Hakkebøf med bløde løg, syltede rødbeder, syltede agurker, ristede løg, ketchup,
hjemmerørt remoulade, briochebolle og brun sovs