TRE FRA KORTET
På Højmølle Kro tilbyder vi nogle forskellige former for menuer.
Her ses vores koncept “TRE FRA KORTET” hvor I som gæst selv sammensætter aftenens tre-retters menu.
Menu gældende fra d.29/8 til d.2/10
TRE FRA KORTET
Sammensæt selv: Forret, hovedret, dessert // 455,- / 505,- ved Entrecote som hovedret
Vinmenu // 395,-
Snacks
Én snack 40,- // Alle tre snacks 100,-
Tørret skinke
Kefirfløde – Bagt knoldselleri
Forårsrulle
Stegte svampe – Urtehonning
Nordsørejer
Surdejspandekage – Røget ærtecreme – Syltede glaskål
Ekstra snacks
10 g Lyksvad caviar – Grillet brioche – Cremefraiche // 175,-
Sardiner – Ristet surdejsbrød – Chimicurri // 145,-
Forretter
Rimmet kammuslinger
Bladselleri – Syltede skorzonerrødder – Røget ærtecreme – Chiliolie – Grøntsags bouillon
Saltbagt knoldselleri
Løvstikkecreme – Syltede majroe – Fløde med krondildseddike – Solsikkekerner
Hovedretter
Der medfølger en kartoffel-servering til hovedretterne
Entrecote
Sauce espagnole – Glaserede karotter – Ristede cashewnødder – Pastinak puré
Brødstegt brosme
Jomfruhummerbisque – Syltede stikkelsbær – Minimajs – Fennikel med top – Estragoncreme
Lammeculotte
Kantareller – Ærter – Kastanjepure – Syltede grønne jordbær – Hollandaise med persille
Vegetar
Karotter – Broccoliasparges – Estragoncreme – Hollandaise med persille
Desserter
Stikkelsbærsorbet
Kamilleblomstcreme – Sukker syltede stikkelbær – Solsikkekerne krokant
Karamelis
Sukker tyttebær – Reduceret fløde med stjerne anis – Fragilité
(Ost) Forkælet fra Mammen Mejeri
Ristede pistacienødder – Figenkompot – Vaniljecreme – Sprødt brød med mørk sirup