TRE FRA KORTET

På Højmølle Kro tilbyder vi nogle forskellige former for menuer.
Her ses vores koncept “TRE FRA KORTET” hvor I som gæst selv sammensætter aftenens tre-retters menu.

Menu gældende fra  d.29/8 til d.2/10

TRE FRA KORTET
Sammensæt selv: Forret, hovedret, dessert // 455,- / 505,- ved Entrecote som hovedret
Vinmenu // 395,-

 

Snacks

Én snack 40,- // Alle tre snacks 100,-

Tørret skinke
Kefirfløde – Bagt knoldselleri

Forårsrulle
Stegte svampe – Urtehonning

Nordsørejer
Surdejspandekage – Røget ærtecreme – Syltede glaskål  

Ekstra snacks

10 g Lyksvad caviar – Grillet brioche – Cremefraiche // 175,-

Sardiner – Ristet surdejsbrød – Chimicurri // 145,-

 

Forretter 

Rimmet kammuslinger
Bladselleri – Syltede skorzonerrødder – Røget ærtecreme – Chiliolie – Grøntsags bouillon

Saltbagt knoldselleri
Løvstikkecreme – Syltede majroe – Fløde med krondildseddike – Solsikkekerner  

 

Hovedretter 

Der medfølger en kartoffel-servering til hovedretterne  

Entrecote
Sauce espagnole – Glaserede karotter – Ristede cashewnødder – Pastinak puré 

Brødstegt brosme
Jomfruhummerbisque – Syltede stikkelsbær – Minimajs – Fennikel med top – Estragoncreme 

Lammeculotte
Kantareller – Ærter – Kastanjepure – Syltede grønne jordbær – Hollandaise med persille 

Vegetar
Karotter – Broccoliasparges – Estragoncreme – Hollandaise med persille 

 

Desserter

Stikkelsbærsorbet
Kamilleblomstcreme – Sukker syltede stikkelbær – Solsikkekerne krokant 

Karamelis
Sukker tyttebær – Reduceret fløde med stjerne anis – Fragilité 

(Ost) Forkælet fra Mammen Mejeri
Ristede pistacienødder –  Figenkompot – Vaniljecreme – Sprødt brød med mørk sirup

Privatliv
Højmølle Kro I/S

Nødvendige cookies